Over Party Fun NL

Party Fun NL biedt persoonlijke service gericht op decoratie en partyverhuur. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Spijkenisse, Hoogvliet en Rotterdam, maar we reizen indien gewenst door heel Nederland!

Wij verzorgen ballonnendecoraties, tafeldecoraties of zelfs complete zaaldecoraties op locatie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de huur van verschillende party benodigdheden zoals een popcornmachine, suikerspinmachine, discolichten, limonadefontein en nog veel meer! Kortom wij hebben van alles om uw feest nog leuker te maken!

Bent u op zoek naar een volledige partypakket op maat? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Onze partyplanner Lynaiska Dossett is de oprichter en eerste aanspreekpunt van Party Fun NL, u kunt dus 100% inzet van ons verwachten!

Daarnaast werken wij samen met verschillende betrouwbare en professionele partners om u een zo breed mogelijk keuze aan partydiensten te kunnen aanbieden. Samen bezitten wij een ruime kennis en ervaring om elk feest te doen slagen!

Kunt u op de website niet vinden wat u zoekt? Vul dan even een aanvraagformulier in en wij zullen u een offerte opsturen met wat wij eventueel kunnen aanbieden.

Hieronder een overzicht van een aantal partners waar wij mee samenwerken.

- Fitclub010 Zaalverhuur
- Pinatas Creations
- JJH-Photography & Events
- Vipparazi
- Massive Productions Holland
- Niche York Design & Gifts
- DJ LC-KIT