Partners

Heeft u interesse om een partner te worden?
Neem vrijblijvend contact op.

Party Fun NL
Rotterdam
info@party-fun-nl.nl
Voor elk budget zijn er geweldige feestpakketten op maat samen te stellen. Of je nu een low-budget feest organiseert, de grootste opening van je winkel wilt vieren of helemaal over de top wilt gaan met je party. Party Fun NL staat voor je klaar!
WebsiteFacebookInsta
SCHMINK ANGELS
Delft
info@party-fun-nl.nl
De fantasie van kinderen is erg belangrijk. Daarom vinden kinderen schminken leuk. Deze schminkster kan de gezichtjes van de kindjes met schmink omtoveren tot levensechte, tijgers, panters, prinsessen, clowns, vlinders enz. Ook is het mogelijk om mooie glitterende versieringen te combineren met schminken. Zeer geschikt voor kinderfeestjes en evenementen!
WebsiteFacebookInsta
Tafeltutudecorations
Rotterdam
jniesje@hotmail.nl
Maak je tafeldecoratie helemaal af met een prachtige tafelroktutu! In alle kleuren mogelijk, ook in verschillende kleuren combinaties. Wij maken ook bijpassende tutu's voor kids en volwassenen. Bestelling graag ruim van te voren doorgeven.
WebsiteFacebookInsta
Pinata's Creations
Zoetermeer
info@pinatascreations.nl
Leuk voor op jouw (verjaardag) feest, babyshower, bachelor party of een ander event. Alle pinata's personages, vormen en objecten zijn handgemaakt exclusief uniek voor jouw feest. We maken ook foto frame, enveloppendoos, traktaties en decoraties. Bestelling graag uiterlijk 3/4 weken voor levering.
WebsiteFacebookInsta
Viparazzi
Rotterdam
info@viparazzi.com
Viparazzi is de oplossing voor foto en video opnames op feestjes en events. Deze zijn natuurlijk onmisbaar als u de mooie momenten van uw event wilt herbeleven. Onze fotobanner en sponsorwand met rode loper zorgt ervoor dat uw event een echte V.I.P beleving krijgt dat ieder evenement een extra vleugje klasse geeft en een onvergetelijke ervaring maakt.
WebsiteFacebookInsta
Brightdaymedia
Rijswijk
hello@brightdaymedia.nl
Web / Video / Audio Brightdaymedia is een full service multimedia bureau in Rijswijk, Zuid-Holland.
WebsiteFacebookInsta