LEVERING EN VOORWAARDEN

Reservering en betaling
Alle reserveringen dienen via het aanvraagformlier worden verzonden. Wij nemen geen telefonische aanvragen aan en ook niet via social media! Het invullen en versturen van het formulier geeft u niet automatisch de garantie dat de gewenste goederen op de opgegeven datum te huur zijn. Indien de gewenste producten of diensten beschikbaar zijn ontvangt u van ons een bevestiging met factuur. Betalingen (minimaal 50%) dienen binnen 5 dagen na reservering binnen te zijn. Het resterende bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de leverdatum bij ons binnen te zijn. Voor spoedaanvragen binnen 3 dagen berekenen we een toeslag van €10.

Let op! Zonder betaling staat uw bestelling niet vast!

Bezorg en ophaalservice (Tussen 09:00 uur en 20:00 uur)
Bewoners van Spijkenisse en Hoogvliet kunnen GRATIS gebruik maken van onze bezorg- en ophaalservice!

Voor Rotterdam en omgeving berekenen we de volgende tarieven:

Rotterdam Noord/Zuid: € 15
Schiedam: € 15
Rotterdam Oost: € 20
Capelle aan den ijssel: € 20
Ridderkerk: € 20
Delft: € 20
Den Haag € 25
Dordrecht: € 25


De bezorg en ophaalservice is tussen 09:00 uur en 20:00 uur, buiten deze tijden betaald u € 10 extra per uur.

Bij betaald parkeren rekenen wij €5 extra.

Woon je buiten de regio dan leveren wij alleen bij een minimale besteding van € 100 (excl reiskosten) en geld er een borg.  Wij maken graag een berekening van de reiskosten voor je. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Borg
Indien u zelf de goederen komt ophalen of wij als wij buiten de regio moeten leveren, vragen wij altijd een borg tussen €20 en €100, afhankelijk van het product. Indien u gebruik maakt van onze bezorg en ophaalservice in de omgeving Spijkenisse/Rotterdam, brengen wij geen borg in rekening. U bent nog wel helemaal zelf verantwoordelijk voor een goede zorg van de goederen tijdens de huurperiode. De kosten voor vermissing of schade tijdens de huurperiode moet door u worden betaald.

De frame/standaarden van de ballonnenboog/pilaren zijn eigendom van Party Fun NL en die komen wij na gebruik (zonder ballonnen) altijd weer ophalen. Bij schade of vermissing worden er kosten (€20) in rekening gebracht).

Annulering en wijzigingen
Annuleringen of wijzigingen kunnen door beide partijen gedaan worden en dienen schriftelijk te worden bevestigd.

Mocht u de bestelling na betaling willen annuleren dan kan dit tot 14 dagen  voor de datum van levering, u ontvangt dan het gehele geld bedrag terug. Bij een annulering binnen 14 dagen voor levering wordt 50% van de betaling verrekend als annuleringskosten. Bij een annulering binnen 3 dagen voor levering wordt 100% van de betaling verrekend als annuleringskosten.

Indien uw bestelling onverhoopt door ons, wegens omstandigheden (zoals ziekte) moet worden gewijzigd of geannuleerd, zulen wij op tijd op zoek gaan naar een vervangend leverancier. Mocht u niet tevreden zijn met de aangeboden oplossing dan storten wij uw volledige geld terug.

Ballonnendecoratie
De ballonnen die wij gebruiken zijn van zeer goede kwaliteit. Wij werken daarom ook uitsluitend met onze eigen ballonnen. Standaard kleuren (mat) zitten altijd bij de prijs inbegrepen, wenst u een speciale kleur/soort ballon zoals goud, zilver, metallic dan berekenen wij een toeslag. Bij alle overige extra wensen zoals topballon, folieballon, speciale boog/pilaar etc. wordt ook een toeslag gevraagd. De kleuren, extra wensen en eventueel de extra kosten worden vooraf met u besproken.

Elke ballonnendecoratie wordt handmatig op professionele wijze op basis van uw wensen gemaakt. Ballonnenbogen worden meestal ter plekke gemaakt, wij gebruiken een elektrische ballonnenpomp en hebben op de locatie een stroomaansluiting nodig.

Wij laten de ballonnendecoratie in goede staat bij u achter. Na aflevering bent u zelf verantwoordelijk voor de staat van de ballonnen. Wij zijn ook niet verantwoordelijk bij schade door vandalisme of (weer) omstandigheden. Let op volle zon, regen en wind!

De frame/standaarden van de ballonnenboog/pilaren zijn eigendom van Party Fun NL en die komen wij na gebruik (zonder ballonnen) altijd weer ophalen. Bij schade of vermissing worden er kosten (€20) in rekening gebracht).

Gebruik van goederen
Alle goederen blijven ten alle tijden eigendom van Party Fun NL  Vanaf het moment dat u de goederen in ontvangst neemt, bent u verantwoordelijk. Wij zijn niet aansprakelijk voor opgelopen schade, letsel etc. tijdens de huurperiode.

De goederen worden in goede en schone staat, met (mondelinge) instructies bij u afgeleverd. U dient dit zelf visueel te controleren. Mocht er achteraf toch gebreken, mankementen of andere klachten zijn, dan dient u direct contact op te nemen met Party Fun NL. Na melding mag er geen gebruik meer worden gemaakt van het product. Indien het probleem, niet door ons ter plekke kan worden opgelost, ontvang u (een gedeelte van) uw geld terug. Het niet melden is niet ontvankelijk!

Indien u de goederen wel (in goede staat) gehuurd heeft maar door andere omstandigheden niet hebt kunnen gebruiken, ontvangt u uw geld niet terug!